Ludens Quaerens

Thuis in de christelijke intellectuele traditie

Zomerscholen

Zomerschool:

Meedenken met
Thomas van Aquino

Nadenken over het christelijk geloof. Wat geloven we eigenlijk, en waarom, en hoe werkt het? Die vragen boeien je, je denkt er wel eens over na, misschien lees je er soms over, als het opkomt heb je er goede gesprekken over met vrienden of vriendinnen, maar je kan ook niet zeggen dat je echt diep in die vragen bent doorgedrongen, zo diep als je zou willen. Deze zomerschool is precies daarvoor bedoeld. Een levendige groep deelnemers, een mooie omgeving, een bevlogen docent, een van de grootste theologen uit de christelijke traditie, samengekomen om een week lang met toewijding en plezier na te denken over de grote vragen over de mens, over God en over de wereld om ons heen.

Waar en wanneer?

De zomerschool 2022 zal plaatsvinden van 10 t/m 15 juli, net als vorig jaar in het gastenhuis van het Heiligdom OLV ter Nood te Heiloo, Noord-Holland.Een indruk van de zomerschool van 2021


Zomerschool:

Eerste verdieping in
het christelijk denken

In 2022 zal Ludens Quaerens voor de eerste keer ook een zomerschool aanbieden voor mensen die een eerste stap willen zetten in het verdiepen in het christelijk denken.